PROBIO Mouka pohanková hladká bezlepková je vhodná na přípravu palačinek (nasladko i naslano), bezlepkových moučníků a pečiva, lívanců, knedlíků, nočků a na zahušťování.
od 59 Kč
Dr. Max
Chutná celozrnná svačinka s vysokým obsahem vlákniny bez obsahuje lepku.
od 45 Kč
Dr. Max
BEEF Natural Jerky Hledáte ideální rychlou svačinu na cesty či výlety do přírody nebo jen potřebujete dodat energii při náročném dni v práci Vyzkoušejte naše vysoce kvalitní jemně zauzené a nasolené sušené hovězí maso které je bohaté na protein Díky téměř nulovému množství tuku a sacharidů a vysokému obsahu bílkovin vám zajistí regeneraci svalů a udrží v kondici po celý denBalení
25 g
Náš tip
V naší nabídce naleznete další sušené maso
Upozornění
Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití
od 55 Kč
Dr. Max |
BENU
BEEF Natural Jerky Hledáte ideální rychlou svačinu na cesty či výlety do přírody nebo jen potřebujete dodat energii při náročném dni v práci Vyzkoušejte naše vysoce kvalitní jemně zauzené a nasolené sušené hovězí maso které je bohaté na protein Díky téměř nulovému množství tuku a sacharidů a vysokému obsahu bílkovin vám zajistí regeneraci svalů a udrží v kondici po celý denBalení
25 g
Náš tip
V naší nabídce naleznete další sušené maso
Upozornění
Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití
od 55 Kč
Dr. Max |
BENU
Popis Xantanová guma 100 g Wolfberry
Wolfberry Xantanová guma, které se někdy říká xantan nebo E 415, se získává fermentací sacharidů za pomoci bakterie Xanthomonas campestris. Xantanová guma je hydrokoloidní, takže na sebe váže vodu. Této její vlastnosti se využívá především při náhradě lepku, protože pomáhá zlepšovat vlastnosti těsta vyráběného z bezlepkových surovin. Pečivo s xantanem vám vydrží déle vláčnější, lépe drží tvar a tolik se nedrobí. Použití: Xantan můžete používat jak při klasickém pečení, tak při přípravě pečiva v domácí pekárně. Přidává se zamíchaný do mouky a může se použít na různé druhy těst. Při přípravě bezlepkových výrobků se dává 1 až 2 g xantanové gumy na 1 kilogram všech suchých hmot použitých při přípravě těsta. Xantan můžete používat i při přípravě dressingů, omáček, při výrobě zmrzliny, cukrovinek nebo šunky. Složení: Xantanová guma E 415. Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1223 kJ / 292 kcal; Bílkoviny: 7 g; Tuky: 0 g; Sacharidy: 73 g.