Včelí pyl je základní složkou potravy včel. Je plný vitamínů, enzymů, antioxidantů a minerálů. Ideální přísada do jogurtu, müsli, ranních cereálií, zmrzliny, dezertů, nápojů, apod. Včelí pyl od Iswari pochází z polopouštního a civilizací nedotčeného kraje Alentejo v jižním Portugalsku. Celý popis
Včelí pyl se považuje za téměř dokonalou potravinu. Obsahuje mimořádné množství životně nezbytných živin. Je plný vitaminů (zejména skupiny B), minerálů, antioxidantů, enzymů a bílkovin s kompletním obsahem bílkovin. Je základní složkou potravy včel. Kvalitní a čistý produkt, který můžeme přidat do jogurtu, ranních cereálií, zmrzliny, dezertů a nápojů. Použití: Včelí pyl je ideální předem rozpustit v medu (kvůli uvolnění živin) a následně je chutný s jogurtem, v salátech, müsli apod. Protože každé zrnko je nabito aktivními enzymy a živinami, zařazujte včelí pyl do Vaší stravy pomalu (první týdny max. 1 až 2 lžičky denně). Pokud jste zejména pyloví alergici, začněte zvláště opatrně (1/2 až 1 lžičku denně). Složení: Pylová zrna. Výživové údaje ve 100 g: energetická hodnota 1658 kJ/ 396 kcal, tuky 8,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g), sacharidy 52 g (z toho cukry 31 g), vláknina 5,3 g, bílkoviny 20 g, sůl 0,02 g. Upozornění: Včelí pyl zpracovávejte pouze při nízkých teplotách.