Proč mít pořád k snídani kaši když si můžete upéct voňavý a chutný bezlepkový perník Máme pro vás vynikající směs do které jsme přidali pouze bezlepkové suroviny kukuřičnou a rýžovou mouku a proto nemusíte mít obavy o vaše zažívání Díky jednoduché a rychlé přípravě můžete navíc perníkovou dobrotou pohostit i nečekanou návštěvuBalení400 gDávkováníobsah sáčku 1 vejce 100 ml oleje smícháme s 250 ml vody nebo mléka a vyšleháme do krémového těsta Těstem naplníme vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme podle tabulky Před vypnutím zkontrolujeme špejlí zda je perník propečen 15 minut vychladíme zdobíme marmeládou či polevou a servírujeme Příprava v domácí pekárně do pečící nádoby nalijeme 200 ml vody nebo mléka nasypeme obsah sáčku přidáme 2 vejce a 125 ml oleje Nastavíme program Dort necháme míchat 57 minut Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu formy a vyjmout metly Přepneme na program Pečení barva světlá pečeme 4550 minut Propečení zkontrolujeme špejlíNáš tipV naší nabídce naleznete další bezlepkové směsi na pečeníPřídatné látkyE450 E500 E412