Vlastnosti Český výrobce 8 druhů voňavého koření Skladování a použití Způsob skladováníTypTrvanlivéPříprava a použitíJak na to trpělivost se vyplácí Perníčkům prospěje když si několik dní poleží v krabici na chladném místě Přidáte pouze 2 vejce 30 g změklého másla a 20 g medu Návod k použití obsah sáčku smícháme se 2 vejci 30 g změklého másla a 20 g medu Vypracujeme hladké těsto které rozválíme na 05 cm silný plát Vykrajujeme libovolné tvary a pokládáme na plech vyložený pečícím papírem Pečeme v troubě předehřáté na 160 C po dobu 810 minut Pro lesklejší povrch potřeme hotové perníčky ihned po vytažení z trouby rozšlehaným žloutkem Po vychladnutí zdobíme bílkovou polevou Přejeme vám dobrou chuťSkladováníSkladujte v suchu Podrobná data Jazyky na baleníČeštinaSlovenštinaRozklad popisuFunkční jméno Perníčky Varianta Bez lepku