PROBIO Mouka pohanková hladká bezlepková je vhodná na přípravu palačinek (nasladko i naslano), bezlepkových moučníků a pečiva, lívanců, knedlíků, nočků a na zahušťování.
od 85 Kč
Dr. Max
BEEF Natural Jerky Hledáte ideální rychlou svačinu na cesty či výlety do přírody nebo jen potřebujete dodat energii při náročném dni v práci Vyzkoušejte naše vysoce kvalitní jemně zauzené a nasolené sušené hovězí maso které je bohaté na protein Díky téměř nulovému množství tuku a sacharidů a vysokému obsahu bílkovin vám zajistí regeneraci svalů a udrží v kondici po celý denBalení
25 g
Náš tip
V naší nabídce naleznete další sušené maso
Upozornění
Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití
od 44 Kč
Dr. Max
BEEF Natural Jerky Hledáte ideální rychlou svačinu na cesty či výlety do přírody nebo jen potřebujete dodat energii při náročném dni v práci Vyzkoušejte naše vysoce kvalitní jemně zauzené a nasolené sušené hovězí maso které je bohaté na protein Díky téměř nulovému množství tuku a sacharidů a vysokému obsahu bílkovin vám zajistí regeneraci svalů a udrží v kondici po celý denBalení
25 g
Náš tip
V naší nabídce naleznete další sušené maso
Upozornění
Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití
od 44 Kč
Dr. Max
HiPP KAŠE MLÉČNÁ první vanilková 250g První mléčná obilná kaše PRAEBIOTIK® s extraktem z Bourbonské vanilky je ideálním jídlem v období přikrmování a pro poznávání nových chutí vašeho dítěte. Je vhodná pro kojence od ukončeného 4. měsíce jako doplněk ke kojení či k počátečnímu mléku.
od 129 Kč
Pilulka |
Dr. Max |
Feedo
Popis Mix Pane, bezlepková směs na pečení chleba 1kg
Vyvážená směs kvalitních surovin pro bezlepkové pečení. Doporučeno pro bezlepkovou dietu. Přirozeně bez laktózy. Použití: Suroviny: 500 g Bezlepkové směsi na pečivo, 380 – 400 g vody, 15 g čerstvého droždí, 5 g jemné soli, 20 g extra panenského olivového oleje Postup: rozpusťte droždí ve vlažné vodě dejte bezlepkovou směs do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí, přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte (homogenní těsto) vytvarujte do koule a nechte vykynout 1,5 hodiny při pokojové teplotě dejte si na ruku trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku bochník umístěte na plech na pečící papír a nechte kynout dalších 20 minut pečte 30 – 40 minut v předehřáté troubě na 180-200 ° C před podáváním nechte vychladnout Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka a E464, extrakt z kvasnic.