Na osvěžení, na žízeň i na chuť. Připravte si sami domácí okurkovou limonádu, lahodnou okurkovou zmrzlinu nebo si ochuťte nealkoholické i alkoholické nápoje a koktejly. Okurka je původně tropická rostlina pocházející z Asie. Před více než 4 tisíci lety ji začali pěstovat Indové, od nichž se pak díky starým Řekům a Římanům rozšířila do Evropy. V současné době je okurka nedílnou součástí většiny světových kuchyní. Recepty jsou rozmanité, od sladkého okurkového koláče až po výtečnou domácí limonádu. Přípravek Kitl Syrob Okurka BIO je vyroben z okurek v BIO kvalitě. Můžete ho používat doma, ale je vhodný i do restaurací a barů. Použití: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10. Domácí limonádu vykouzlíte smícháním s vychlazenou sodovkou, ledem a dozdobením plátky okurky. Nebo okurkový Syrob smíchejte s rozmixovanou okurkou, vodou, cukrem a sněhem vaječného bílku. Dejte zmrazit a každou půlhodinu promíchejte, dokud směs neztuhne. Výsledkem je lahodná ... Celý popis
Na osvěžení, na žízeň i na chuť. Připravte si sami domácí okurkovou limonádu, lahodnou okurkovou zmrzlinu nebo si ochuťte nealkoholické i alkoholické nápoje a koktejly. Okurka je původně tropická rostlina pocházející z Asie. Před více než 4 tisíci lety ji začali pěstovat Indové, od nichž se pak díky starým Řekům a Římanům rozšířila do Evropy. V současné době je okurka nedílnou součástí většiny světových kuchyní. Recepty jsou rozmanité, od sladkého okurkového koláče až po výtečnou domácí limonádu. Přípravek Kitl Syrob Okurka BIO je vyroben z okurek v BIO kvalitě. Můžete ho používat doma, ale je vhodný i do restaurací a barů. Použití: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10. Domácí limonádu vykouzlíte smícháním s vychlazenou sodovkou, ledem a dozdobením plátky okurky. Nebo okurkový Syrob smíchejte s rozmixovanou okurkou, vodou, cukrem a sněhem vaječného bílku. Dejte zmrazit a každou půlhodinu promíchejte, dokud směs neztuhne.