Tepelně zpracované pohankové vločky představují lahodnou a výživnou snídani zároveň. Lze je chroupat samotné, nebo kombinovat s mlékem, jogurtem, sušeným i čerstvým ovocem, přesnídávkou či džusem. Celý popis
Snažíte se o pestrou a vyváženou stravu? Chcete nahradit tradiční ovesné vločky či kukuřičné lupínky ve svých cereálních směsích novou, zdraví prospěšnou příchutí? Vyzkoušejte skvělé pohankové lupínky. Pohanka je přirozeně bezlepková a díky vysokému podílu vlákniny působí velmi blahodárně na střeva a trávicí proces, je dobře stravitelná. Pohankové lupínky se hodí jako chutná součást obilninových směsí připravovaných ke snídani či svačině nebo je stačí nasypat do mléka, jogurtu či přesnídávky například v kombinaci s čerstvým nebo sušeným ovocem. Složení: Pohanka setá* / Fagopyrum esculentum Moench. *surovina z ekologické produkce. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, sezamu, lepku a oxidu siřičitého. Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1590 kJ/ 379 kcal, tuky 3,2 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g), sacharidy 72,2 g (z toho cukry 1,4 g), vláknina 4,6g, bílkoviny 12,1 g, sůl <0,01 g.