Přepuštěné máslo Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Obsahuje řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Celý popis
Přepuštěné máslo Ghí je tuk, který obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů, antioxidantů, a proto je stále oblíbenější! Máslo Ghí je přirozeně bezlepkové a díky nulovému obsahu laktózy je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo Ghí je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytváření nestravitelné toxické látky, jako u tuků s nižším kouřovým bodem. Přestože neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu), zachovává si chuť i vůni másla. Nemusí se chladit a dlouho vydrží. Obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou. Složení: Máselný tuk. Výživové údaje ve 100 ml: Energetická hodnota 3677 kJ (894 kcal) Tuky z toho nasycené mastné kyseliny 99,3 g 70 g Bílkoviny 0,1 g Upozornění: Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení.